Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
ÉlményCsomagok

ÉlményCsomagok

Amennyiben szeretné ajándékozottjára bízni a választást, úgy élménycsomagjaink között igen sokszínű meglepetés lehetőség közül válogathat. Extrém, Adrenalindús vagy éppen Pihentető? Több mint 20 féle csomag áll rendelkezésére.

START

33 férfiaknak szóló egyedi élmény egy csomagban

Start

12 különleges élmény Pároknak

BÁZIS

28 férfiaknak szóló egyedi élmény.

BÁZIS

15 adrenalinnal teli élmény egy csomagban.

PRÉMIUM

23 nőknek szóló, egyedi élmény egy csomagban.

Prémium

11 különleges élmény Pároknak

PRÉMIUM

25 benzingőzös élmény egy csomagban!

START

10 egyedi élmény egy csomagban.

BÁZIS

15 benzingőzös élmény egy csomagban!

BÁZIS

10 felejthetetlen élmény a víz szerelmeseinek.

Bázis

17 különleges élmény Pároknak

-14%Akciós

PRÉMIUM

33 férfiaknak szóló egyedi élmény.

Exkluzív

11 különleges élmény Pároknak

PRÉMIUM

10 felejthetetlen élmény a levegőben.

HUNGARORING PRÉMIUM

4 egyedi élmény a Hungaroringen

Ha ajándék ötleteket keres, de ugyanakkor nem tudja, hogy minek örülne legjobban ismerőse, akkor az ajándék élménycsomagokat Önnek találták ki. A lényegük egyszerű: ha az élménypláza kínálata közül valamelyik élménycsomagot ajándékba adja, akkor az ajándékozott több lehetőség közül maga döntheti el, hogy az élményajándék kupont mire váltja be. Így aztán nem kell tartani attól, hogy nem a legjobb lehetőséget választotta ki!

Amennyiben élménycsomagot férfiaknak keres, akkor biztos, hogy megtalálja majd kedvencét a következő programok közül: versenyautó tesztvezetés ajándék vezetéstechnikai tréninggel, élménylövészet kuponok, tandem siklóernyőzés, szabadesés szimulátor Budapesten, Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés, vagy akár hatalmas méreteket öltő Monster Truck vezetés! És még ezek sem fedik le az összes élményajándék lehetőséget!

Ellenben ha élménycsomagot nőknek keres, akkor olyan élményajándék utalványok közül válogathat, mint: természetközeli szálláshelyek egy kis pihenéshez a természetben, wellness csomagok masszázzsal, étkezés egy egyedi „főzz magad étteremben” a Budapest Makery jóvoltából, és még helikopter sétarepülés kupont is ajándékba adhat!

Amennyiben pároknak keres ajándékot, akkor egy páros élménycsomag szerelmeseknek is rengeteget nyújthat. Hogy hangzik egy már biztos régóta tervezett romantikus wellness hétvége kettesben? Last minute wellness ajánlatokkal az összes akciós wellness szálloda elérhetővé válik. De persze ha picit aktívabb pihenésre vágyik a kedves pár, akkor egy canyoning túra Bovecben, Szlovénia területén, vagy egy közös Quad túra a Mátra offroad terepein nem fog csalódást okozni.

Ha nincs teljesen tisztában ismerősének az érdeklődési körével, akkor egy Hungaroring élményvezetés vagy más sportautó tesztvezetés csomagtól biztos, hogy leírhatatlan örömöt tud majd okozni. Az sem baj, ha nincs otthon a különböző kocsik terén: az már az ajándékozott dolga lesz, hogy melyiket választja, amikor az élményautózást ajándékba kapja!

Ismerősének régi vágya a repülés? Ezt is valóra válthatja olyan élményajándék kuponokkal, mint a motoros siklóernyő repülés!

De ha inkább a vizet szereti, akkor mit szólna vajon egy jetski kuponhoz vagy flyboard bérléshez?