Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
Terepjáró Vezetés

Terepjáró Vezetés

Igazi OffRoad élmények várják ebben a kategóriában. A 4x4 meghajtás szerelmesei legendás terepjárókkal tesztelhetik magukat és a gépeket nem mindennapi terepviszonyok között. Land Rover Deffender, Mercedes Benz G-osztály vagy Mitsubishi Pajero? Mindegy, csak zúzós terep legyen.
Terepjáró vezetés ajándékba? Az élménypláza terepjáró kuponjaival az off road vezetés extrém élményével is meglepheti ismerősét: a terepjáró élményvezetés remek ajándék férfiaknak születésnapra vagy más jeles eseményre. Válasszon egy élményvezetés kupont, és ismerkedjen meg az off road terepjáró vezetéstechnika kihívásaival!

Egy Land Rover Defender terepjáró túra ajándékba biztosan nagy örömöt szerez majd a 4x4 meghajtás szerelmeseinek. Ez az off road túra egy terepjáró vezetéstechnikai tréninggel kezdődik, hogy ismerőse a maximumot kihozhassa ebből a Land Rover terepjáróból. Meglátja, felejthetetlen kalandban lesz része ezzel a legendás terepjáró bérléssel!

Off road élményvezetésnél a G Mercedes vezetési lehetőséget sem szabad elmulasztani. Ez a gödi terepjáró túra talán a világ legjobb off road terepjárójával történik: a világon majdnem mindegyik hadsereg ezt a járgányt használta. Úgyhogy ha igazán egyedi ajándékkal lepne meg valakit, G Mercedes bérléssel nem tud mellé lőni!
Ha pedig másmilyen terepjáró kuponnal lepne meg valakit, akkor mit szólna egy Mitsubishi Pajero terepjáró vezetéshez? Több, mint 30 különböző akadály vár majd ismerősére! Próbálja ki milyen a Mitsubishi Pajero terepen, vagy akár egy felépített terepjáró pálya útvonalán! Ráadásul ez a terepjáró gyereknek is minőségi autós élményvezetést nyújthat: oktató autó segítségével a fiatalabbak is megismerhetik, hogy milyen érzést ad egy off road vezetés!

Harckocsi vezetés kupon vásárlásával pedig egy másik katonai terepjáró bérlésével is meglepheti ismerősét. A GAZ 69-et terepen látni önmagában élmény, és akár 8 fő számára is nyújthat egy adrenalinban gazdag élményvezetést, hogyha ezt a terepjáró vezetést ajándékba adja. Kikerülheti a terepen lévő „aknákat”, kitérhet az „ellenség” elöl. Próbálja ki a terepjáró bérlést Budapesten!

Persze ha hátra dőlne egy picit az extrém élmények között, egy terepjáró túra ajándékba akár piknikezéssel együtt is történhet! Off road élményvezetés keretein belül pedig más típusú járgányba is ülhet, ha kipróbálná a buggy vezetést!