Lézerharc a Normafán

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, XII. kerület, Normafa
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható10 hónapig

Élmény leírása

Ha végig izgulta a Predator-t, együtt volt a csapattal az Expendables-ben, netán jobbnak hiszi magát mint ők, most kipróbálhatja magát egy nem mindennapi élményben. A Normafán egy speciális high-tech stratégiai játék várja a 21.századi, pörgős lézerharc. Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel szólítja harcba. A paintball ehhez képest egy feketefehér, régimódi akciófilm de miért is kémlelné a világot színek és hangok nélkül mikor jár Önnek a full HD és a dolby surround?!

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

Budapest XII. kerületében a Normafa síház mellett található túrabázisról indulhatnak harcba a résztvevők. A bázis mellett található egy kellemes étterem és persze jobbnál jobb rétes sütödék, így a harcban megfáradt vendégeknek nem kell messze menniük egy finom fogásért.

Részvételi információk

Az élmény 1 fő 2 órás lézerharcát tartalmazza. A lézerfegyver nem okoz sérülést, abszolút veszélytelen, akár még gyerekek is játszhatnak vele. A játék nincs életkorhoz kötve, nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem igényel különleges védőruházatot, nem kell védőmaszkot viselni, teljesen biztonságos. Családok vagy akár baráti tásaságok játszhatnak a programozható fegyverekkel 10 főtől 30 fõig. Játékmester külön térítés ellenében ígényelhető a harchoz. Április 1-től kötelező erdőhasználati és balesetbiztosítási díj került bevezetésre, ennek értéke 999.- Ft/fő/nap, mely a helyszínen fizetendő és az aznap igénybe vett összes szolgáltatásra érvényes.

Kiegészítő információk

Valósághű szerepjátékokat élhet át, zászlószerzési stratégiákkal vagy esetleg az utolsó emberig harcolva. A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá. A játék végén laptopon elemzik a játékosok teljesítményét és magát a harcot is. Ha megszállta a harci szellem, irány a Normafa.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
4.800,- Ft

Másoknak ez is tetszett még