A pálinkát nem szabad csak úgy egy "szuszra" egyetlen hörpintésre meginni. Azt csak lassan kortyolgatva, ízlelgetve szabad fogyasztani. Csak így élvezhető igazán a minősége. Ha a pálinka hibátlan minőségű, akkor néhány perccel a fogyasztása után is érezhetjük, hogy milyen kellemes illatok szabadulnak fel az üres pohárból. Ilyenkor találkozhatunk a gyümölcs legkarakteresebb alkotóelemeivel. Mindenképpen ajánljuk ezt a programot az érett ízek és a különleges zamatok szerelmeseinek!
A voucheren található szolgáltató partnerünk elérhetősége, melyen vásárlás után időpontot lehet egyeztetni. A felhasználás előtt minimum 3 nappal asztalfoglalás szükséges, melyre délután 2 és este 9 között van lehetőség.
A mintegy száz négyzetméteres, 13 méteres pulttal rendelkező, pucolt téglával burkolt borbár a falon lévő borospalackokkal majdnem olyan, mint egy borospince. Mivel utcaszinten található, ötméteres belmagasságával tágasabb és világosabb, így a New York-i loftok és a borospincék hangulatát egyaránt idézi – Budapesten. A bárban a legkedveltebb hazai jazz, gypsy jazz és pop duók, triók mellet havi rendszerességgel felbukkanak a külföldi jazz élet meghatározó figurái is.
Az élmény vouchere 2 fő pálinka kóstolóját tartalmazza.
A kóstoló tartalma:
2cl/tétel
1. Kóser szilva
2. Irsai Olivér, Árpád
3. Piros Ribizli, Árpád
4. Meggy Kisüsti, Árpád 5. Birs Kisüsti, Árpád
5. 50% Csabai házi szilva
6.Dupla ágyas körte
+ Fingerfood /sonka, szalámi,sajt/ savanyúsággal és kenyérrel