• lezerharc-helyszinek-budapest
  2019. JÚNIUS 17.

  Melyek a legjobb lézerharc helyszínek Budapesten?

  A legjobb csapatépítő és szülinapi ajándékok közt méltó helyet foglal el a lézerharc. Fájdalommentes, sportos, és gyakorlatilag kortalan: felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt tud önfeledt szórakozást nyújtani. Így talán nem is olyan meglepő, hogy ilyen népszerű élmény ajándéknak számít mind a baráti társaságok, mind a cégek körében. Lézerharcra bőven akad lehetőség Budapesten, többféle kialakítással rendelkező aréna is teret tud adni egy baráti összecsapásra. Ha pedig kimozdulnánk egy picit a városi környezetből, akkor akár Normafán vagy a Mátrában is lövöldözhetünk egy jót. Ekkora választék mellett már csak annyi a teendőnk, hogy döntsünk a helyszínről, és összegyűjtsük baráti társaságunkat!
 • tandemugras-kupon
  2019. JÚNIUS 12.

  Csak a legbátrabbak váltanák be ezt a tandemugrás kupont!

  Valószínűleg sokan hallottunk már sztorikat a tandemugrásról, amit egyre népszerűbb extrém élmény ajándékként tartanak számon. Persze az már egy másik kérdés, hogy hányan is mernénk kipróbálni. Elsőre (érthető módon) kissé ijesztőnek tűnhet az, hogy egy mozgó repülőből kéne kiugranunk több ezer méteres magasságból. Azonban ha felül tudunk kerekedni félelmeinken, akkor egy olyan extrém élményben lehet részünk, ami talán még a bungee jumping-ot (más néven kötélugrás) is képes felülmúlni. Ha pedig akad olyan ismerősünk, aki nem bír egy helyben maradni és állandóan keresi az új kihívásokat, akkor egy tandemugrás kuponnál nehezen lehet jobb ajándékot találni neki.
 • mesterlovesz-puska-elmenyloveszet
  2019. JÚNIUS 07.

  Ilyen mesterlövész puskákat lehet kipróbálni egy élménylövészeten

  Mindig is kíváncsi volt arra, hogy milyen érzés lehet éles fegyverrel lőni? Az élménylövészet pont arra ad lehetőséget, hogy az akciófilmekben és thrillerekben megismert lőfegyvereket saját kezűleg is kipróbálhassuk. Magyarországon több lőtéren is megtapasztalhatjuk, hogy mennyire vagyunk képesek pontosan lőni. Többféle élménylövészeti kupon közül is válogathatunk, amelyek rendszerint egy bizonyos téma vagy fegyvertípus köré épülnek. Egy kuponnal tehát többféle fegyvert is kipróbálhatunk. Azonban a legtöbb precizitást még mindig a mesterlövész puskák igénylik: ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen lehet olyan fegyverrel lőni, amelynek hatótávolsága az ezer métert is képes meghaladni, akkor kár lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.