• rally-vezetes-ajandekba
  2019. AUGUSZTUS 19.

  Mit tenne, ha rally vezetést kapna ajándékba?

  A rally autó vezetés közel sem mondható tipikus élménynek, mivel nem feltétlen aszfaltos pályán zajlik a száguldozás. Ha érzünk magunkban annyi bátorságot, hogy így is részt vegyünk egy ilyen élményvezetésen, akkor olyan pályákon tehetjük próbára magunkat, mint a gyáli autocross pálya, a pusztacsaládi rally cross terep, vagy a nagykállói rally pálya. Aggódni azonban persze nem kell, mert mindenképpen kapunk egy kis rally vezetéstechnikai oktatást az élményvezetés megkezdése előtt. Ráadásul olyan autókba ülhetünk be, amelyekkel híres pilóták is versenyeztek már. A következőkben pont ezeket a rally versenyautókat fogjuk bemutatni, amelyeket mind kipróbálhatunk egy élményvezetés kuponnal!
 • nyari-elmeny-ajandekok
  2019. AUGUSZTUS 05.

  Nyári élmény ajándékok: így érdemes kihasználni a jó időt!

  Nyáron a jó idő még inkább lehetőséget ad arra, hogy picit félretoljuk tennivalóinkat és szórakozzunk egy jót szeretteink társaságában. Ha akad olyan a baráti körünkben, akire már ráférne egy kis kikapcsolódás, vagy csak egyszerűen különleges nyári programokat keresünk, akkor érdemes olyan élmény ajándékokat keresni, mint amilyenek a következő listában szerepelnek…
 • elmenyajandekok-ferfiaknak
  2019. JÚLIUS 17.

  Férfiaknak keres élmény ajándékokat?

  Kollégák, barátok, édesapák, férjek: a következő ajándékok leginkább nekik szólnak. Úgyhogy ha eddig lázasan böngészett az ügyben, hogy valamelyik férfi ismerősének találjon egy egyedi ajándékot, akkor talán tovább nem is kell keresnie. Nézze át felsorolásunkat: ki tudja, lehet, hogy pont valami hasonlónak fog a legjobban örülni az ajándékozott!