• wakeboard-budapest
  2019. OKTÓBER 17.

  Már nem kell messze menni: wakeboardozni Budapesten is lehet!

  A wakeboardozás népszerűsége máig megkérdőjelezhetetlen, elég csak egyszer is látni, hogy milyen tömegek rohanják meg a Balaton összes olyan pontját, ahol ezt a vízi sportot lehet űzni. Szerencsére ma már nem muszáj leutazni a Balaton parthoz, hogy szelhessük a víz habjait a boardunkon, mivel a budapesti Városliget tavánál is van már wakeboard pálya! Remek extrém élmény ajándék azoknak, akik imádják a víz közelségét, nyáron lehűtenék magukat egy picit a forró nap után, vagy egyszerűen adrenalinvadászként tekintenek magukra és mindig lesik az új, izgalmas kihívásokat. Ha pedig Budapesten élünk, nyáron akár még hétközben, munka után is tehetünk egy pár kört a városligeti tavon!
 • porsche-elmenyvezetes
  2019. OKTÓBER 01.

  Miért ne próbálna ki egy Porsche élményvezetést?

  Egy menő sportautó vezetése már nem csak távoli álom, Magyarországon ugyanis több olyan élményvezetés kupon közül is válogathatunk, amelyekkel többféle nagy teljesítményű kocsit is kipróbálhatunk. Az ilyen sportautók között méltó helyet foglal el a Porsche: elég egyszer is részt venni egy ilyen élményvezetésen, hogy megértsük, miért rendelkeznek ekkora presztízzsel a német autómárkák. Kipróbálhatjuk a közönségkedvenc Porsche 911-et olyan professzionális versenypályákon, mint a hatalmas DRX Ring vagy Forma 1-es futamokról híres Hungaroring, de akár Budapest utcáin is részt vehetünk egy nem mindennapi élményvezetésben a Porsche 997 volánja mögül. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy saját magunkat szeretnénk megajándékozni, vagy valamelyik közeli ismerősünknek szeretnénk valóra váltani a gyerekkori álmát!
 • exkluziv-ajandekok-noknek-ferfiaknak
  2019. SZEPTEMBER 16.

  Exkluzív ajándékok nőknek és férfiaknak igazán különleges alkalmakra

  Mindannyiunknak az életében vannak olyan pillanatok, amelyek megérdemelnek egy különleges ünneplést. Szerencsére bőven tudunk válogatni olyan egyedi élményajándékok közül, amelyek megfelelnek ennek a célnak. A következőkben pont ilyeneket fogunk felsorolni: exkluzív élményautózások Budapesten és a városon kívül, partybusz és limuzin bérlés, és még olyan különleges járgányok bérlése, amelyekkel garantáltan felejthetetlenné tehetjük életünk legjelesebb eseményeit. Úgyhogy akár szalagavatóra, születésnapra, esküvőre, évfordulóra, vagy netán legénybúcsúra vagy lánybúcsúra keresünk egyedi ajándék ötleteket, a következő listából biztosan meríthetünk inspirációt. Nekünk már csak azt kell eldönteni, hogy vajon melyik élményajándék kupon felelhet meg legjobban az adott esemény méltó megünneplésére!