Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
 • Segway_tura
  2020. JÚNIUS 16.

  Tavaszi élmény ajándék: zöld Segway túra a Normafán

  Ki ne ismerné Budapest egyik legnépszerűbb kirándulóhelyét a Budai hegyekben található Normafát. 

  Szinte nincs is olyan ember, aki évente legalább egyszer ne látogatna fel vagy a kilátásért és a friss levegőért vagy egy garantáltan izgalmas gasztro kalandért, amihez a legtöbbünknek megkerülhetetlen pont az évtizedekkel dacoló rétesező vagy éppen a Normafa síház hívogató étterme.
 • lewis-hamilton-nyomaban-ajandek-gokart-elmeny-a-hungaroringen
  2020. JÚNIUS 10.

  Lewis Hamilton nyomában: ajándék gokart élmény a Hungaroringen

  Ki ne szeretett volna gyerekkorában legalább egy kis időre autóversenyző lenni?
   
  Először csak matchbox-szal, majd a szerencsésebbek pedálos autóval is bizonyították, hogy ők veszik a leggyorsabban a kanyarokat és bármilyen jobb-bal kanyar kombinációból kilinccsel előre jönnek ki, magabiztosan mosolyogva a volán mögött azt sem bánva, ha a test-test elleni küzdelem nyomai örökre megmaradnak a karosszérián. 

  Ami az idősebbeknek Alain Prost vagy Ayrton Senna a mai generációnak Lewis Hamilton a Formula 1 aktuális világbajnok versenyzője. Ha szereted a száguldást, akkor valószínűleg számodra sem titok, hogy a felsorolt versenyzők mind a gokart pályán szerezték meg azt a versenyzői rutint, ami a végső győzelemhez kellett.
 • husveti-ajandek-otletek-extrem-elmenyajandekok-ferfiaknak
  2020. MÁRCIUS 16.

  Húsvéti ajándék ötletek: extrém élményajándékok férfiaknak!

  Mit szólna a közeli férfi ismerőse, ha piros tojás és csokinyuszi helyett egy extrém élményajándék kuponnal viszonozná a húsvéti locsolást? Az Élménypláza oldalán rengeteg olyan ötletet találhat ahhoz, hogy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg párját vagy családtagját húsvétra! Mindannyian rendelkezünk egy bizonyos bakancslistával: olyan élményekkel, amelyeket mindenképp szeretnénk legalább egyszer átélni. Weboldalunkon ezért rengeteg olyan kupont gyűjtöttünk össze, amivel meglepheti szeretteit (vagy akár saját magát): érdemes szétnézni a következő extrém élménylehetőségek között! A következő cikkben több ötletet is adunk ahhoz, hogy egyedi ajándékkal lephessen meg valakit húsvétra!