Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
 • husveti-ajandek-otletek-extrem-elmenyajandekok-ferfiaknak
  2020. MÁRCIUS 16.

  Húsvéti ajándék ötletek: extrém élményajándékok férfiaknak!

  Mit szólna a közeli férfi ismerőse, ha piros tojás és csokinyuszi helyett egy extrém élményajándék kuponnal viszonozná a húsvéti locsolást? Az Élménypláza oldalán rengeteg olyan ötletet találhat ahhoz, hogy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg párját vagy családtagját húsvétra! Mindannyian rendelkezünk egy bizonyos bakancslistával: olyan élményekkel, amelyeket mindenképp szeretnénk legalább egyszer átélni. Weboldalunkon ezért rengeteg olyan kupont gyűjtöttünk össze, amivel meglepheti szeretteit (vagy akár saját magát): érdemes szétnézni a következő extrém élménylehetőségek között! A következő cikkben több ötletet is adunk ahhoz, hogy egyedi ajándékkal lephessen meg valakit húsvétra!
 • nonapi-elmenyajandek-otletek
  2020. MÁRCIUS 01.

  Nőnapi élményajándék ötletek: nem csak virágot és bonbont lehet adni!

  Különleges élményajándékot keres barátnőjének, húgának, édesanyjának, vagy akár egy kollégájának? Akkor jó helyen jár! Ha most kivételesen nem a csoki-virág vonalra szeretne támaszkodni, akkor az Élménypláza weboldalán rengeteg olyan egyedi ajándék ötletet találhat, amivel meglephet valakit nőnap alkalmából. Széles kínálatunknak hála gyakorlatilag minden érdeklődési körnek megfelelő élménykupont találhat, úgyhogy ha inspirációhiányban szenved a nőnap közeledtével, akkor érdemes szétnéznie nálunk! Inspiráció gyanánt pedig a következő cikkben bemutatunk egy párat a legnépszerűbb nőnapi élményajándékok közül!
 • elmenyajandek-kuponok
  2020. FEBRUÁR 17.

  Látta már az új élményajándék kuponjainkat?

  Az Élménypláza weboldalán mindig bőséges kínálatban találhat olyan élménykuponokat, amelyekkel gyakorlatilag bármilyen alkalomból meglepheti szeretteit. Egyedi ajándékaink tökéletesek arra, hogy segítséget nyújtsanak, amikor inspirációhiányban szenved egy újabb születésnap közeledtével, vagy ha valami igazán különleges ajándékot szeretne találni húsvétra vagy más ünnepre. A széles választéktól függetlenül mindig törekszünk arra, hogy új lehetőségekkel bővítsük élményajándék kupon kínálatunkat, hogy nálunk mindig találhasson újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy örömöt szerezzen egy barátnak, a párjának, vagy akár saját magának. Olvasson tovább, és megmutatjuk, hogy mi mindennel bővült mostanában az Élménypláza választéka!