• ajandek-otletek-karacsonyra
  2019. DECEMBER 01.

  Látta már ezeket az ajándék ötleteket karácsonyra?

  Ismét eljött az évnek az a pontja, ami a szeretetről, a békéről, és a meghitt pillanatokról szól. Emellett persze sajnos sokaknak a rohanás, a véget nem érő készülődés, és a karácsonyi ajándékok utáni kutatás felülkerekedik az ilyen szép dolgokon. Amikor pedig az ember a karácsonyt megelőző napokban küzd a tömeggel egy fülledt bevásárlóközpontban, ahol még a téli kabát is rásül, akkor igencsak messzinek tűnnek a békéről és szeretetről szóló gondolatok. Természetesen ma már az online vásárlással elkerülhetők az ilyen útvesztők, de attól még mindig fennállhat olyan helyzet, hogy egyszerűen kifogyunk a karácsonyi ajándék ötletekből. Ezért is érdemes ránézni az Élménypláza oldalára, mivel így már előre is felkészülhetünk a nagy napra!
 • airsoft-kupon-ajandekba
  2019. NOVEMBER 18.

  Adott már valakinek airsoft kupont ajándékba?

  Az airsoftozás remek élmény ajándék lehet baráti társaságok számára, hiszen alapvetően olyan szabadidősportról van szó, ahol rengeteg múlik a csapatjátékon. Budapesten is népszerű program, ezért többféle helyszín közül is válogathatunk. Ha ismerősünket érdekli a lőfegyverek világa, a paintball, vagy a lézerharc, akkor remek ajándék lehet egy jó társaságban eltöltött születésnapra. Cégek körében is népszerű program, ugyanis rendkívül szórakoztató csapatépítés tud lenni egy airsoft harc. Jobban hasonlít a paintball-hoz, mint a lézerharchoz, mivel itt is golyólövedék hagyja el a fegyver csövét amikor meghúzzuk a ravaszt, ezért ugyanolyan fontos a megfelelő védőfelszerelés használata, hogy teljes biztonságban játszhassunk. Miután ez megtörtént, már teljes egészében elmerülhetünk az airsoftozás játékélményében!
 • flyboard-kupon
  2019. NOVEMBER 04.

  Kár lenne kihagyni ezt a flyboard kupont!

  Amikor már azt gondolnánk, hogy nem lehet már még izgalmasabb, vagy még őrültebb extrém vízi élményt kitalálni, akkor mégiscsak megjelenik egy új sport, ami képes minden eddigi elvárást felülmúlni. Ez a flyboard. Gyakorlatilag olyan, mintha felszerelnének minket egy jetpack-kel ami egy nagy erejű vízsugarat lő ki magából, aminek segítségével nem csak a víz felszínén tudunk ki-be ugrálni, hanem akár lebeghetünk is 8-10 méterrel a felszín felett! Még ha komplikáltnak is hangzik elsőre, valójában nagyon felhasználó barát sportról van, úgyhogy érdemes legalább egyszer kipróbálnunk: kevés ehhez fogható élmény létezik. Ha pedig kalandvágyó ismerősünknek szeretnénk kedveskedni, ne habozzunk flyboard kupont adni neki ajándékba!