• exkluziv-ajandekok-noknek-ferfiaknak
    2019. SZEPTEMBER 16.

    Exkluzív ajándékok nőknek és férfiaknak igazán különleges alkalmakra

    Mindannyiunknak az életében vannak olyan pillanatok, amelyek megérdemelnek egy különleges ünneplést. Szerencsére bőven tudunk válogatni olyan egyedi élményajándékok közül, amelyek megfelelnek ennek a célnak. A következőkben pont ilyeneket fogunk felsorolni: exkluzív élményautózások Budapesten és a városon kívül, partybusz és limuzin bérlés, és még olyan különleges járgányok bérlése, amelyekkel garantáltan felejthetetlenné tehetjük életünk legjelesebb eseményeit. Úgyhogy akár szalagavatóra, születésnapra, esküvőre, évfordulóra, vagy netán legénybúcsúra vagy lánybúcsúra keresünk egyedi ajándék ötleteket, a következő listából biztosan meríthetünk inspirációt. Nekünk már csak azt kell eldönteni, hogy vajon melyik élményajándék kupon felelhet meg legjobban az adott esemény méltó megünneplésére!

    BMW i3 bérlés: egy környezettudatos élményvezetés

    A BMW i3 a híres német gyártónak egy elképesztően sikeres autója, és egyben a cég első próbálkozása egy tömeggyártott zöld kocsival. 2013-ban került először piacra, és már egy évvel később több díjat is megnyert: 2014-ben az „Év Zöld Autójának” választották meg, de az „Év Legjobb Autó Design-ja” díjat is ő nyerte meg. Az Egyesült Királyságokban a „Legjobb Autó” díj is őt illette. Az elismerések sorozata az eladási számokban is megmutatkozott, ugyanis 2014 és 2016 között az összes zöld autó közül a harmadik legsikeresebb kocsi volt.

    Ebből is látszik, hogy a BMW i3 csöppet sem egy átlagos autó: a felelős, környezettudatos gondolkodásnak és a vezetés örömének mondhatni ideális ötvözete. Úgyhogy ha valami különleges alkalom adtán részt vennénk (akár négyen) egy exkluzív élményvezetésen, akkor ebben a remekműben nem fogunk csalódni. A BMW i3-at kipróbálhatjuk Budapest utcáin, de akár egy hétre kibérelhetjük, ha körbeszeretnénk utazni a Balatont!


    Fiat 500 bérlés Budapesten és környékén: stílus és cukiság egy fedél alatt

    A Fiat 500 több mint egy autó: egy ilyen elegáns, stílusos, „cuki” kis autót vezetni életérzés. A „Bambino” (baba) becenévre hallgató kis autó a régi Fiat modellnek az újragondolt változata, ami 2007-es megjelenése óta több, mint 40 díjat szerzett: többek között az „Év Autója” és a „Világ Legszebb Autója” díj is őt illette. Legyen szó budapesti városnézésről, balatoni kirándulásról, vagy egyszerű csavargásról, a Fiat 500 vezetése mindig kellemes kaland.


    Limuzin bérlés Budapesten: így is lehet bulizni

    Néha jól tud esni, amikor belecsempészünk egy kis luxust az életünkbe, főleg ha valami különleges eseményt szeretnénk megünnepelni. A limuzin bérlés népszerű élményajándék kupon születésnapra, frissen leérettségizett társaságok számára, de akár egy esküvőre is. Ráadásul még az sem jelent akadályt, ha sokan érkezünk, ugyanis akár 16-an is részt lehet venni ezen az egyedi élményen. A 10 méter hosszú limuzin látványa már önmagában mosolyt varázsolhat a szerencsés résztvevők arcára! Ezen kívül pedig egy ajándék fotózás is jár a limuzin bérlés mellé, hogy mindenképpen meg legyen örökítve az élmény.


    Partybusz bérlés Budapesten: amikor tényleg hatalmas társaság jön össze

    Ha egy igazán „ereszd el a hajam” bulizásra vágyunk, akkor ennél jobb élményt nehezen találhatunk a fővárosban. Akár egy 50 fős társasággal is kiereszthetjük a gőzt egy 18 méter hosszú Mercedes partybuszon! Gyakorlatilag olyan, mintha egy privát, mozgó szórakozóhelyre érkeznénk meg: mi válogatjuk meg, hogy kikkel szeretnénk bulizni. Remek ajándék lánybúcsúra vagy legénybúcsúra, de akár születésnapra is. Különösen jó ötlet meglepetés bulira is, ha megszeretnénk lepni az ünnepeltet egy nagyobb társasággal!


    Budapesti városnézés klasszikus „Oldtimer” veterán autóval

    Egy igazán exkluzív élményvezetés, ahol igazán arisztokrataként érezhetik magukat az utasok. Egy privát sofőr figyel majd minden óhajunkra és sóhajunkra az utazást illetően, amelynek során egy 1954-es, króm-fekete színű Citroen Traction Avant limuzinnal ismerkedhetünk meg közelebbről.

    És még ez sem minden, mivel egy igazi „neo-klasszikus” luxusautót is választhatunk: ez a Panther De Ville! Csupán 59 darabot gyártottak ebből a gyöngyszemből, amelynek olyan tulajdonosai is voltak, mint Elton John, a szaudi herced, de még a 101 Kiskutyákban is ezt az autót vezette Szörnyella De Frász!



    Természetesen ha ennél több információra van szüksége a döntéshez, akkor nyugodtan nézze meg a felsorolt exkluzív élményajándék kuponok részleteit!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom