• rally-vezetes-ajandekba
    2019. AUGUSZTUS 19.

    Mit tenne, ha rally vezetést kapna ajándékba?

    A rally autó vezetés közel sem mondható tipikus élménynek, mivel nem feltétlen aszfaltos pályán zajlik a száguldozás. Ha érzünk magunkban annyi bátorságot, hogy így is részt vegyünk egy ilyen élményvezetésen, akkor olyan pályákon tehetjük próbára magunkat, mint a gyáli autocross pálya, a pusztacsaládi rally cross terep, vagy a nagykállói rally pálya. Aggódni azonban persze nem kell, mert mindenképpen kapunk egy kis rally vezetéstechnikai oktatást az élményvezetés megkezdése előtt. Ráadásul olyan autókba ülhetünk be, amelyekkel híres pilóták is versenyeztek már. A következőkben pont ezeket a rally versenyautókat fogjuk bemutatni, amelyeket mind kipróbálhatunk egy élményvezetés kuponnal!

    Subaru Impreza vezetés ajándékba

    A pusztacsaládi rally pályán akár két rally autót is kipróbálhatunk egymás után, de persze ha úgy vélnénk, hogy a jóból is megárt a sok, akkor külön-külön is meg lehet ismerkedni velük. Az egyik egy legendás, 300 lóerős, 2000 cm3-es turbómotoros Subaru Impreza 555, ami főleg az 1990-es évek elején lett népszerű, mivel szinte egymás után ezzel az autóval nyertek meg különböző versenyeket a rally pilóták. A másik egy 335 lóerős, 6 sebességes sportváltóval rendelkező Subaru Impreza STi, aminek az előző tulajdonosa nem más, mint Ifj. Tóth János volt: a hétszeres magyar rally bajnok.

    Természetesen minden esetben megkapjuk a helyszínen a szükséges felszerelést (kesztyű, bukósisak, stb.). A pusztacsaládi rally pálya pedig egy 1,8 km hosszú „játszóteret” biztosít majd nekünk, hogy a legtöbbet kihozhassuk ezekből a legendás autókból.


    Subaru Impreza WRX STi vezetés

    4x4 meghajtású, 275 lóerős 2.0 Boxer motorral felszerelt fenevad, amivel a híres gyáli autocross pályán tehetünk meg több kört is. Ezen az 1400 méter hosszú rally pályán már több autós rendezvényt is megszerveztek: éles kanyarok és ugratók is várják a szerencsés (és bátor) résztvevőket. Természetesen végig ott lesz mellettünk egy profi versenypilóta is, akitől minden olyan szükséges információt megkaphatunk ahhoz, hogy felejthetetlen élményben legyen részünk.


    Subaru Impreza 4WD rally versenyautó vezetés

    A 7 méter széles, 800 méter hosszú nagykállói rally pálya is bőven ad lehetőséget egy extrém élmény átéléséhez. Itt ülhetünk be a 330lóerős, 400 Nm nyomatékú Subera Impreza 4WD kormánya mögé. Nehéz lesz abbahagyni a mosolygást miután beletapostunk a gázba és meghallottuk a motor hangját! Ez a négykerék-meghajtású jármű (4WD = four-wheel drive) offroad terepeken is teljes mértékben megállja a helyét.


    BMW rally vezetés

    Amennyiben inkább a német rally versenyautókat preferáljuk, akkor három különböző BMW-t is kipróbálhatunk: az E30, E34, és a BMW E36 325i-be is beülhetünk egy adrenalinban gazdag futamra. Bármelyik pályát vagy autót választjuk, szinte biztos, hogy megleszünk elégedve a teljesítményükkel. Az E36 modell például egy 200 lóerős, 2500 cm3-es, 6 hengeres szívós motorral rendelkező fenevad. A BMW autók egyébként kiváló teljesítményt nyújtottak a Dakar rally versenyen: a 80-as évek elején három egymást követő alkalommal is olyan rally pilóta nyert, aki egy BMW rally autó volánja mögött ült.


    Toyota Celica rally autó vezetés

    Egy újabb japán büszkeség, 200 lóerős turbós motorral. Ez a négy kerék meghajtású autó bőven ad lehetőséget arra, hogy tényleg úgy érezzük magunkat, mint egy profi rally pilóta. A neve a latin „coelica” szóból ered, ami „mennyeit” jelent. Az autó exkluzivitását nem csak a neve érezteti, ugyanis sokáig csak Toyota márkakereskedésekben lehetett megtalálni ezt az autót.


    Mitsubishi Lancer Evo élményvezetés

    12,5 km-en tesztelhetjük majd a japán fenevad erejét. A Mitsubishi EVO egy olyan szörnyeteg, amit profi versenyzésre hoztak létre: 360 lóerős, 550 Nm nyomatékú motorjával jobb, ha óvatosan bánunk! Az idomításban persze segítséget kapunk majd egy tapasztalt profi pilótától, hogy garantáltan sikerélménnyel térhessünk haza. A Mitsubishi sokak szerint a legjobb rally versenyautó: kimagasló teljesítményét már több versenyen is bizonyította.


    Amennyiben úgy érzi, hogy készen áll egy rally vezetésre, az Élménypláza oldalán az összes felsorolt autóhoz találhat élményvezetés kupont!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom