Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
Day Spa Csomagok

Day Spa Csomagok

Exkluzív Day Spa-k várják vendégeinket egy kis kényeztetésre. Töltsenek el pár órát kikapcsolódással, relaxálással kellemes környezetben. Masszázsok, test és arckezelések, és persze pihenő szobák, ahol finom falatokkal gondoskodnak a nem mindennapi kényelemről. Nézzen szét az Élménypláza Day Spa kuponjai között!
-14%Akciós
-15%Akciós
-14%Akciós
28.000,- Ft 24.000,- Ft
-10%Akciós
29.000,- Ft 26.000,- Ft
-16%Akciós
31.500,- Ft 26.500,- Ft
-13%Akciós
42.500,- Ft 36.900,- Ft
-12%Akciós

Day Spa csomagok

Amennyiben kényeztető ajándékokat keres, akkor érdemes a weboldalunkon található élmény ajándékok között szétnéznie. Különböző kényeztető csomagokkal lepheti meg szeretteit, úgyhogy ha ismerősei közt akad olyan, akire igazán ráférne egy kis pihenés, akkor lepje meg egy egy Day Spa csomaggal vagy masszázs ajándékutalvánnyal!

Day Spa kuponjainkkal lehengerlő választékot találhat stresszoldó masszázsokból az Élménypláza kínálatában. Pompás élmény ajándék pároknak, akik egy kis kényeztető kikapcsolódásra vágynak. Természetesen egy izmokat ellazító, stresszoldó masszázs kupon remek ajándék férfiaknak is!

Budapesti Day Spa csomagjaink ideális ajándékok lehetnek nőknek születésnapra, évfordulóra, de akár névnapra is meglepheti kedvesét egy kis váratlan kényeztetéssel. Stresszoldó masszázs kuponok, luxus masszázsok Budapest több pontján is, arckezelés kuponok, távol-keleti masszázsok, és még sorolhatnánk, hogy mi mindenben lehet része. Összefoglalva egy Day Spa kupon olyan, mintha egy egynapos wellness csomagot kapna ajándékba.

Ha csak egy picit is ránéz a weboldalunkon található masszázs utalványaink között, rögtön egyértelművé fog válni, hogy milyen választék érhető el Budapesten. A Day Spa kuponok pároknak több, mint 30 különböző egyedi ajándékra váltható be, garantálva azt a jól megérdemelt pihenést, ami mindenkinek jár a mindennapi terhek levezetésére. Ha ismer olyan párt, akiknek egy ilyen wellness csomag ajándékba igazán jól jönne, akkor ne habozzon választani a budapesti páros masszázs kuponjaink közül!

Ha ajándékba adna egy népszerű thai masszázst, akkor nem is kell keresnie tovább. Az egyik legősibb módszereket használó 90 perces thai masszázs pomázi helyszínén még illóolajas fürdőt és infra szaunát is igénybe vehet! Pomázon számos masszázs ajándékutalványt is igénybe vehet, ha igazán egyedi ajándékot keres. Mit szólna egy lávaköves masszázs kuponhoz? Készüljön fel egy 100 perces élmény ajándékra, ahol 50-60 fokra felmelegített, vulkáni eredetű, simára csiszolt kövekkel fogják Önt kényeztetni. A lávaköves masszázs élettani hatásai a legmélyebben fekvő szövetekig jutnak el.

Amennyiben konkrétan pároknak keres ajándék ötleteket, akkor nézzen szét a weboldalunkon található páros ajándékok között: különböző Day Spa kuponjainkkal gyakorlatilag egy több órás wellness kényeztetésben lehet részük. Ezenfelül pedig Spa csomagjaink exkluzív masszázs ajándékutalványként is tudnak működni. Különösen tudjuk ajánlani margitszigeti wellness kuponunkat, amellyel egész nap élvezheti Európa egyik legszínvonalasabb szállodájának szolgáltatásait. Akár egy kis aktív pihenéssel is feldobhatja ezt az egyedi élményt, ugyanis egy rendkívül jól felszerelt fitness teremben is edzhet egyet, de akár az uszodában is úszhat egy pár hosszt. Úgyhogy ha van olyan pár akit, meglepne egy nem mindennapi élményajándékkal, akkor ne habozzon választani bőséges kínálatunkból.

Amennyiben évfordulóra keres egyedi ajándék ötleteket pároknak, akkor is érdemes szétnéznie az Élménypláza ajánlatai között: szerelemes pároknak ajándékcsomagjaink nem mindennapi romantikázást biztosítanak. Amennyiben egy budapesti páros masszázs kupont vásárol, akkor korlátozások nélkül igénybe vehetik a Day Spa csomagok szolgáltatásait édes kettesben. Egy 80 perces páros masszázs ajándékutalvánnyal is meglepheti őket, ahol közösen élhetik át egy aromaterápiás masszázs és egy lávaköves masszázs kényeztetető élményét. Az aromaterápiás masszázs lényege nem csak a lazításban rejlik, hanem immunrendszerének erősítésében is fontos szerepet játszik.

És nem is gondolná, hogy még hányféle masszázs utalványt találhat nálunk! Mit szólna például egy csokoládé masszázshoz? Az édes kényeztetés során a 100% kakaótartalmú, Quetzalcoatl csokoládé massza mennyei illatát élvezheti majd a szerencsés résztvevő, és akkor még szót sem ejtettünk arról, hogy milyen jó hatással van a bőrre a kakaós bőrradírozás. Ha pedig odavan a távol-keleti kezelésekért, akkor a japán Shiatsu masszázs kuponunkat is meleg szívvel tudjuk ajánlani. Ennek a kezelésnek a lényege abból áll, hogy elősegítse a test öngyógyító képességeit az energetikai és az ízületi blokkok feloldásával. Természetesen preventív célból is választhatja ezt a masszázst, hogy ne merüljön ki túlságosan a mindennapok terhe miatt.

Még egy Hammam Spa budapesti masszázs ajándékutalványt is megtalálhat nálunk. A Hammam rituálé egy olyan marokkói masszázs, amelynek során fekete szappant is használnak, ami kiválóan hidratálja a bőrt. Ezt megelőzően meleg vízzel és gőzzel melegítik fel a testet, hogy ráhangolódhasson erre a nem mindennapi kezelésre. A 90 perces masszázst követően levezetésképpen a helyi teaházban elfogyaszthat egy frissítő üdítőt vagy finom süteményt, de akár a szaunát, a sókamrát, vagy a jacuzzit is igénybe veheti.